Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un tren de calatori a deraiat in drum spre Capitala

Un tren de calatori a deraiat in drum spre Capitala

Autor:

Calatorii aflati la bordul unui tren Inter Regio cu destinatia Bucuresti au avut parte de o intarziere, provocata de un incident aparut in parcursul ganiturii care plecase din judetul Arges si se indrepta spre Bucuresti.

 

tren deraiat Un tren de calatori a deraiat in drum spre CapitalaConcret, s-a produs o deraiere, in cursul diminetii, undeva in zona localitatii argesene Golesti. Mai exact, a fost vorba despre “automotorul care forma trenul IR 1872 Parc Kretulescu – Golesti – Bucuresti Nord”, care a iesit de pe sine, motiv pentru care pasagerii aflati la bord, care urmau sa ajunga la Gara de Nord, in Bucuresti, au fost preluati de urmatorul tren ce rula pe ruta respectiva, si anume IR1890 Craiova – Golesti – Bucuresti Nord.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar “circulatia feroviara a celorlalte trenuri nu a fost afectata”, din cate au transmis reprezentantii CFR Calatori, intr-un scurt comunicat. Ce anume a provocat incidentul de pe calea ferata, urmeaza sa fie stabilit in cadrul unei investigatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!