AcasăNewsUn tren a lovit o cireada de vite, in drumul catre Cluj!...

Un tren a lovit o cireada de vite, in drumul catre Cluj! Pasagerii, preluati cu un tren suplimentar

Calatoria cu trenul a fost intrerupta, vreme de circa doua ore, pentru pasagerii aflati in vagoanele unui Regio. Din fericire, niciun om nu a fost ranit.

Totul dupa ce locomotiva trenului de persoane a lovit o cireada de bivoli, fiind avariata in urma impactului cu animalele care se pare ca ar fi fost lasate nesupravegheate in zona caii ferate. Accidentul in care a fost implicat trenul Regio 3622 Huedin – Cluj Napoca s-a produs luni, la primele ore ale diminetii.

Mai exact, dupa cum precizeaza reprezentantii CFR Calatori, intr-un comunicat, trenul care se indrepta spre Cluj a lovit cireada de vite in jurul orei 6.30, in apropiere de statia Stana Aghires. Nu au existat pasageri raniti, si niciun membru al personalului de pe trenul respectiv nu a suferit leziuni, desi primul vagon al garniturii, respectiv locomotiva, a fost avariat.

Oamenii au avut, insa, de asteptat circa doua ore pana au putut sa isi continue calatoria. „In jurul orei 08.30 pasagerii au fost preluati cu un tren suplimentar cu destinatia Cluj Napoca”, se mai arata in comunicatul respectiv, in care se mentioneaza, totodata, ca parcursul celorlalte trenuri nu este afectat, ca urmare a accidentului.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger