Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un tramvai a luat foc in mers, in Capitala: 4 oameni, pe mana medicilor

Un tramvai a luat foc in mers, in Capitala: 4 oameni, pe mana medicilor

Autor:

Au fost momente de spaima pentru mai multi calatori aflati miercuri dimineata intr-un tramvai al liniei 25, ce rula pe Bulevardul Timisoara, din sectorul 6 al Capitalei. La fata locului au ajuns pompierii, dar si ambulante.

 

incend 375x500 Un tramvai a luat foc in mers, in Capitala: 4 oameni, pe mana medicilorMijlocul de transport in comun a fost cuprins de fum, dupa ce, din cate se pare, s-a produs un incendiu sub vagonul tramvaiului. Din primele informatii reiese ca patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la doua spitale din Bucuresti. Totul dupa ce, observand fumul, ar fi dat sa iasa cat mai repede din tramvai, alegandu-se cu leziuni.

In prima faza, reprezentantii Regiei au anuntat, pe Twitter, faptul ca linia 25 era “blocata”, motivul fiind o “emisie de fum la unul dintre tramvaie”, pentru ca ulterior sa se revina cu un mesaj din care se certifica, practic, faptul ca si circulatia altor tramvaie a fost afectata urmare a incidentului. “S-a reluat circulatia cu tramvaiele liniilor 1, 11, 8, 25, 35, pe Bd. Timisoara. Blocarea a durat 28 min. (08:00-08:28)”, au precizat reprezentantii RATB.

sursa foto: antena3.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!