AcasăNewsUn tramvai a luat foc in mers, in Capitala: 4 oameni, pe...

Un tramvai a luat foc in mers, in Capitala: 4 oameni, pe mana medicilor

Au fost momente de spaima pentru mai multi calatori aflati miercuri dimineata intr-un tramvai al liniei 25, ce rula pe Bulevardul Timisoara, din sectorul 6 al Capitalei. La fata locului au ajuns pompierii, dar si ambulante.

Mijlocul de transport in comun a fost cuprins de fum, dupa ce, din cate se pare, s-a produs un incendiu sub vagonul tramvaiului. Din primele informatii reiese ca patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la doua spitale din Bucuresti. Totul dupa ce, observand fumul, ar fi dat sa iasa cat mai repede din tramvai, alegandu-se cu leziuni.

In prima faza, reprezentantii Regiei au anuntat, pe Twitter, faptul ca linia 25 era „blocata”, motivul fiind o „emisie de fum la unul dintre tramvaie”, pentru ca ulterior sa se revina cu un mesaj din care se certifica, practic, faptul ca si circulatia altor tramvaie a fost afectata urmare a incidentului. „S-a reluat circulatia cu tramvaiele liniilor 1, 11, 8, 25, 35, pe Bd. Timisoara. Blocarea a durat 28 min. (08:00-08:28)”, au precizat reprezentantii RATB.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger