AcasăNewsUn taximetrist, intre viata si moarte in urma unui accident, in Capitala....

Un taximetrist, intre viata si moarte in urma unui accident, in Capitala. Cinci masini implicate!

(foto: rtv)

Un taximetrist a ajuns la spital dupa ce masina sa a lovit in plin alt  autorism, in timp ce intorcea fara sa se asigure. In impact au mai fost avariate inca 3 autoturisme.

(foto: rtv)

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca ambii soferi au incalcat regulamentul de circulatie rutiera. Taximetristul, transportat de urgenta la spital, a intors masina fara sa se asigure, insa, celalalt sofer implicat in accident avea o alcoolemie de 0,68 mg alcool purin aerul expirat.

“In urma accidentului produs pe calea Grivitei,in zona spitalului de arsi,intre doua autoturisme aflate in mers, a rezultat vatamare corporala grava a unui conducator auto, taximetrist, care se pare ca, din primele cercetari, se face si vinovat de producerea accidentului intrucat nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de intoarcere”, a declarat comisarul sef al Brigazii rutiere, Vasile Apostol.

Sotia soferul care conducea sub influenta alcoolului s-a luat la cearta cu politistii, iar barbatul ei a fost dus la IML pentru recoltarea probelor de sange.

Taximetristul a fost grav ranit in urma impactului, fiind scos dintre fiare de o echipa de descarcerare, si preluat ulterior de un echipaj SMURD. Barbatul a suferit un traumatism cerebral grav, iar medicii sunt rezervatii in ceea ce priveste sansele de supravietuire.
In impact au mai fost implicate inca trei autoturisme, parcate regulamentar pe marginea soselii. Pe numele ambilor soferi se va deschide dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, respectiv pentru vatamare corporala. Martorii spun ca accidentul s-a produsintr-o intersectie cu probleme.

author avatar
Alina Costache
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger