AcasăNewsUPDATE Tanarul care a protestat in pielea goala pe macaraua de la...

UPDATE Tanarul care a protestat in pielea goala pe macaraua de la Teatrul National a coborat!

(foto: Diana Stoica)

UPDATE 2 – Dupa mai bine de doua ore de protest la 50 de metri inalime, tanarul a acceptat sa coboare de pe macara. Barbatul, care le-a spus autoritatilor ca este student la Arhitectura, risca o amenda contraventionala pentru gestul sau.

UPDATE 1 Tanarul vorbeste la telefon cu autoritatile venite la fata locului, pentru a-l convinge sa se dea jos de pe macara. Pentru moment, barbatul s-a imbracat din nou, insa doar partial. Doar in pantaloni si cu bustul gol, protestatarul nu pare sa se lase prea usor convins sa revina la sol.

Un tanar dezbracat s-a urcat, luni dupa-amiaza, pe macaraua de la Teatrul National, din centrul Capitalei. Barbatul care protesteaza in pielea goala ameninta ca se va arunca.

(foto: Diana Stoica)

Protest extrem in cea de-a doua zi de Pasti, chiar in centrul Bucurestiului. Un barbat in pielea goala ameninta ca se arunca de pe o macara aflata in zona TeatruluI National.

Din primele informatii, tanarul s-a urcat in varful macaralei imbracat. La un moment dat, barbatul a renuntat complet la haine, amenintand ca se va arunca in gol, potrivit RealitateaTV. Individul a agatat de macara si un banner cu urmatorul mesaj: „Inapoi la origini. Stop masinilor. Liber pentru natura, copii, animale”.

1.184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger