AcasăNewsUn tanar a cazut in fata metroului, in Capitala

Un tanar a cazut in fata metroului, in Capitala

Un barbat a ajuns in fata unei garnituri de metoru. Incidentul s-a produs in urma cu scurta vreme, la fata locului intervenind echipe medicale, care incearca sa il salveze.

UPDATE: Victima a suferit rani foarte grave la cap si, ca urmare a acestui fapt nu a supravietuit impactului, anunta B 1 TV. Ca urmare, eforturile cadrelor medicale de a-l readuce la viata au fost sortite esecului.

––

Accidentul a avut loc la o statie de metrou care strabate sectorul 4 al Capitalei. Din primele informatii, ar fi vorba despre un tanar care a cazut in fata metorului la statia Constantin Brancoveanu, din cartierul bucurestean Berceni.

Odata ce a fost anuntat accidentul, pe peron au coborat mai multe echipaje specializate in interventii in situatii de urgenta, cu scopul de a evalua starea barbautlui de aproximativ 30 de ani si de a face tot ce se poate pentru a-l mentine in viata.

Momentan nu se stie daca barbatul cu varsta de aproximativ 30 de ani a ajuns accidental in fata garniturii care l-a lovit sau s-ar fi aruncat, in acest ultim caz fiind vorba despre o tentativa de sinucidere. Aceste aspecte urmeaza sa fie elucidate de catre oamenii legii care s-au deplasat la statia de metoru in care s-a produs drama. Lamuritoare vor fi, cu siguranta, si declaratiile martorilor.

Din cate se pare, circulatia metrourilor pe magistrala respectiva a fost ingreunata de acest eveniment nedorit.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger