AcasăNewsUn tablou de George Soros: Timmermans si slugarnicia romaneasca

Un tablou de George Soros: Timmermans si slugarnicia romaneasca

Initial, am vrut sa scriu despre servilismul balcanic, dar mi-am dat seama ca slugarnicia asta mai este specifica doar spatiului romanesc. Vecinii din regiune s-au cam lamurit ca nu au niciun avantaj dintr-o asemenea atitudine, asa c-au lepadat in graba hainele supunerii si, cu mandrie si curaj, isi croiesc propriul drum pe calea europeana. Ai nostri, dimpotriva, continua sa tina buzele strans lipite de dosurile Occidentului, nu care cumva sa rateze izbavitoarea flatulatie a domnilor colonizatori.

Vizita lui Frans Timmermans la Bucuresti este dovada suprema ca Statul paralel e mai viu ca oricand; poate nu la fel de tanar (timpul nu-l iarta nici macar pe Florian Coldea), dar sigur in putere! George Soros si-a afisat ranjetul malefic din spatele tabloului decorarii prim-vicepresedintelui Comisiei Europene. Un dusman pe fata al Romaniei, impodobit la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti cu inalta distinctie Doctor Honoris Causa de catre Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Pentru cine nu stie, SNSPA este o institutie de Stat, dar care promoveaza cu tenacitate agenda intereselor sorosiste.

Trebuie sa respectam, totusi, loialitatea de care da dovada Cealalta Romanie. Intr-o perioada in care mari cancelarii europene trantesc usile in nasurile bagacioase ale marionetelor ca Timmermans &, la Bucuresti se intinde covorul rosu si se scot de la naftalina costumele cele bune. O vizita ca asta este prilej de sarbatoare, asa ca, semete, libarcile dambovitene ies din ungherele in care au stat ascunse si, umile, privesc in sus spre imbuibatii sorosei, asteptand sa le cada din barbile murdare ceva firimituri, dar in acelasi timp ferindu-se sa nu fie strivite de bocancii progresismului neomarxist.

Placa „va ataca Rusia”, pusa si la Bucuresti

Soroselul Timmermans nu da doi bani pe Romania, dar ii vrea bogatiile. Portul Constanta e un obiectiv personal.

La SNSPA, in fata unui auditoriu distins (Statul paralel, cu junele Coldea varf de lance), olandezul a vorbit vorbe si a zis ziceri. Balarii despre Rusia si Putin, prostii multe si dese cat firele-i balaie de pe fata nerasa, de lumbersexual copt. Cu o inflacarare demna de o cauza mai buna (cum ar fi lupta cu ipocrizia si dualitatea Vestului), Frans a perorat despre pericolul muscal, de parca era in Republica Moldova sau Gagauzia. „Integrarea europeana a facut atat de multe lucruri in ultimii 20 de ani. Avantajul de a fi in pozitia mea, de a avea traiectoria mea este ca va pot spune ca am vazut Romania cu ochii mei si era complet diferita la sfarsitul anilor 1980 si la inceputul anilor 1990 (…) Nu este niciun dubiu in mintea mea ca, daca nu faceati acest pas istoric (n.n. – intrarea in UE, in 2007), ceea ce Putin face acum in Ucraina, ar fi facut si in Romania!”. Oau, cat rahat pe centimetru liniar de fraza! Deci, ne-ar fi atacat Rusia daca nu intram in UE! Si noi care credeam ca ne apara NATO, cata naivitate!

Domnul Timmermans, sincer, mai bine v-ati fi consumat energia pe alte teme si subiecte, este pacat de timpul irosit! Romanii nu mai mesteca orice gogoasa dospita in cuptoarele Occidentului, ajunge cu teama de invazia rosie, ne-am cam lecuit dupa momentul 1968! Cum sa va spunem mai delicat, ca sa nu va suparam: luati-va pericolul rusesc pe care ni-l tot fluturati prin fata si bagati-vi-l adanc, dar cat mai adanc (ca tot promovati drepturile legebetistilor si, cine stie, poate o sa va placa), acolo unde nu patrund razele Soarelui!

Ponta, dureri de spate in fata lui Coldea

Pana ieri dusmani, de azi prieteni. De joaca, de interese comune, de socializare, de scurta, dar mai degraba lunga durata, ce mai conteaza, prieteni de prieteni! Victor Ponta si Florian Coldea sunt, de acum inainte, in aceeasi barca, vaslesc impreuna spre idealul progresist al parintelui spiritual George Soros, tatuca pentru amandoi, la unul sponsor, la altul sef direct. Viorel si Florinel si-au permis chiar niste glumite; mai de un stand-up nereusit, dar au incercat. „L-am intrebat pe Coldea daca imi da pozele cand taia Dragnea porcul. «Ba, imi dai pozele cu Dragnea, de la taiatul porcului?». Si a zis da. Acum astept. Foarte sincer. El a zis da, a ras. I-am zis daca mai tine minte cand i-a dat Dragnea cele 8 Opus One si daca mai are vreunul, sa imi dea si mie”, s-a lansat in dezvaluiri fasaitoare fostul premier, acum lider al unui abces politic, partidul Pro Romania.

Pentru merite deosebite in lupta impotriva nationalismului crestin si a patriotismului, pentru promovarea globalismului si a ideologiei neomarxiste, Frans Timmermans a fost garnisit de SNSPA cu cea mai inalta distinctie. Iar Statul paralel trebuia sa marcheze momentul la modul cel mai solemn, asa ca a sunat adunarea. Toti latraii de serviciu au venit sa-si aduca omagiile, doar Laura Codruta a lipsit. Poate a avut o retinere, caci retinuta n-a fost.

author avatar
Nicholas Cezar
2.334 afisari

12 COMENTARII

  1. Bravo pentru articol !
    Eu in locul lui Teodorovici, pentru ca tot n-a semnat ficusul de la Cotroceni bugetul, le-as taia finantarea la labarii aia de la SNSPA, sau le-as imputa costul ceremoniei. Cum isi permite nesimtitul ala sa vina in Romania sa dea lectii de integritate, cand pe la ei prin tarile ”civilizate” se fura ca-n codru banii publici, iar pedepsele pentru banditii cu cravata sunt bonbon. De ce nu face UE o unitate de masura pentru MCV, dupa care sa ia legile justitiei din toate tarile UE si sa le compare cu acea unitate de masura ? Pentru ca am avea mari surprize.
    Hai sictir bai ipocritilor !!!

      • Ce faci , Tepelus , te pupi singur in cur , cu buzele lui Vladone ? Ai facut yoga ? Esti platit la norma ? In copeici ? Vezi-ti , ba , prapaditule , de zooparkul tau de pe malul stang al Nistrului , lasa romanii sa-si faca singuri ordine in ograda , esti bufonul si panarama de serviciu pe ” National ”. Jet si pasol na turbinca , iscoada talamba ! Executarea !

  2. Apreciați totuși că este bine pentru liderii europeni și chiar și cei americani că vin în România, pentru a beneficia de „băsism”,curent politic pe care l-au susținut și popularizat și la nivel mondial chiar și prin Bercea Mondialu ,cumătru de care Băsescu s-a dezis ?
    În mod sigur Doctor Honoris Causa și nu „Dottore” ?

  3. Bai Boanchis, dar vad ca n-am gresit. Tu cand scrii sub pseudonimul Cezar Nicholas chiar o dai cu Putin pe fata. Mare sac de jeg esti. Mai esti si laș.

  4. Pentru cine nu stie,SNSPA este vajnica urmasa a „Academiei”Stefan Gheorghiu,pepiniera de actvisti PCR, fabrica de guristi-propagandisti , care au luat mintile a mii si mii de oameni in anii de dupa ’70.

  5. Domle, nu stiu cine a scris acest articol, dar il intreb pe autor: dovezi, aveti dovezi???
    Daca da, sa le vedem. Daca nu, ciocu’ mic si joc de glezne. Altfel pot si eu sa spun ca autorul este mina in mina cu Soros si ca Soros i-a dictat articolul la telefon.

    • Tu si T ce dovezi aveti? Ineptiile pe care T le-a debitat si care se zbat si in neuronul tau nu sunt dovezi, sunt doar munitie sau hrana pentru dobitoci cu lustru, ca voi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger