AcasăNewsUn sofer in varsta de 58 de ani a batut recordul de...

Un sofer in varsta de 58 de ani a batut recordul de viteza pe Autostrada Soarelui!

Desi se spune ca teribilismul la volan e, mai degraba, apanajul tinerilor, lucrurile nu par sa stea tocmai asa, cel putin nu in cazul soferului ajuns in atentia oamenilor legii marti.

Conducatorul auto in varsta de 58 de ani, din Braila, a gonit pe sectorul Agigea-Ovidiu al Autostrazii Soarelui (A2), anunta IGPR, pana cand a fost prins de radar cu o viteza impresionanta: 232 de kilometri/ora.

Odata ce aparatul l-a surprins depasind cu mult limita de viteza admisa pe respectivul sector de drum, politistii l-au sanctionat pe soferul grabit. Astfel ca braileanul s-a vazut nevoit sa plateasca o amenda de 1.950 de lei si sa accepte ideea ca, in urmatoarele trei luni, nu va mai avea drept sa conduca autovehicule, avand permisul suspendat.

S-a intamplat la doua zile dupa ce un alt sofer din Braila, de aceasta data in varsta de 32 de ani, a fost taxat pentru ca a calcat prea mult pedala de acceleratie a autoturismului la volanul caruia se afla, pe aceeasi Autostrada a Soarelui, pana ce masina a ajuns, spun politistii, la viteza de 203 kilometri/ora.

sursa foto: cugetliber.ro

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger