AcasăNewsUn sofer a murit in conditii cumplite, pe DN 1 A

Un sofer a murit in conditii cumplite, pe DN 1 A

Un barbat in varsta de 41 de ani si-a gasit sfarsitul in conditii greu de imaginat, dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident pe DN 1 A, pe raza judetului Brasov.

Autoutilitara la volanul careua se afla brasoveanul a iesit de pe carosabil s-a lovit de un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Din cate a relatat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, in urma impactului, soferul a fost priiectat in afara cabinei autovehiculului pe care il conducea. De parca nu ar fi fost suficient de traumatizat, omul a mai fost lovit, apoi, si de o grinda desprinsa din respectivul cap de pod.

Din cauza ranilor grave suferite, la momentul in care au ajuns la locul accidentului specialistii in situatii de urgenta, omul nu mai avea semne vitale. Iar oricat s-au straduit medicii sa il readuca in simtiri, eforturile lor au fost zadarnice, soferul fiind declarat decedat. In timp ce familia acestuia se pregateste de inmormantare, politistii ancheteaza conditiile in care a murit barbatul.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger