AcasăNewsUn sirian din Douma transforma rachetele in obiecte de uz casnic

Un sirian din Douma transforma rachetele in obiecte de uz casnic

Douma

„Dozatoare” de apa, sobe, lampi, WC-uri, bastoane pentru batrani, instrumente muzicale, chiar motociclete, orice se poate face din rachete, obuze, gloante.

Cu multa imaginatie si meserie, un sirian a gasit cum sa intrebuinteze munitia folosita de Bashar impotriva propriului popor.

Revolutionarii sirieni din Homs n-au suficiente arme, dar pot sa glumeasca pe tema asta
Sirianul din Douma, o „mostra” a spiritului de neinfrant al acestui popor

Spiritul poporului sirian nu poate fi infrant

Intr-un filmulet pe You Tube acest „inventator” demonstreaza unei lumi intregi ca poporul sirian, aflat de aproape trei ani sub tirul lui Bashar, lasat de intreaga comunitate internationala la cheremul unui dictator sangeros, amagit si tradat de mai marii lumii, ei bine, acest popor nu si-a pierdut nici macar simtul umorului, chiar daca acesta a devenit mai „negru”! In urma bombardamentelor armatei lui Bashar, printre ruinele oraselor distruse in proportie de 70%,  raman proiectile, obuze, rachete, elemente de bombe cu fragmentare. Orice munitie folosita impotriva cetatenilor din Douma si-a gasit intrebuintare in atelierul sirianului inventiv.

Mare cerere de sobe-rachete

„Mesaj superurgent pentru Bashar: trimite-ne vreo 200 de rachete!”, spune sirianul in inregistrarea video. „E cerere mare pentru sobe!” Intr-adevar, sobele facute din rachetele rusesti sunt foarte eficiente in conditiile in care nu exista nici electricitate, nici gaze in orasele distruse de armata lui Bashar. „Dozatoarele” de apa sunt iarasi necesare, pentru ca nici apa curenta nu  mai exista. Ca „distractie”, sirianul a facut din rachete chitare si „o baterie occidentala” cu cinel din elemente imprastiate de bombele cu fagmentare. Dar adevarata maiestrie si-a aratat-o in asamblarea unei motociclete, perfect functionala, din rachete.

Putin nu e sigur de Bashar

In timp ce armata continua sa omoare civili in atacurile asupra oraselor din partea de nord a Siriei, rusii pregatesc un dosar pentru ONU, cu dovezile furnizate de Bashar ca atacul chimic de la 21 august a fost comis de „rebeli”. „O sa-l transmitem cat de repede putem, joi sau vineri”, a declarat Mikhail Bogdanov, adjunctul ministrului de Externe. Vineri expira termenul pentru ca Bashar sa-si demonstreze intentiile. Putin, relaxat, a declarat ca „nu e sigur 100% de Bashar”, dar spera sa se conformeze!

[youtube]28d1-AgGOW0[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger