AcasăNewsUn singur copil cu SHU a ramas internat la "Marie Curie"

Un singur copil cu SHU a ramas internat la „Marie Curie”

Prima zi a saptamanii aduce o veste buna despre un copilas aflat in spitalul din Bucuresti care a dat uitarii suferintele provocate de sindromul hemolitic-uremic.

Asadar, continua informatiile pozitive despre starea de sanatate a prichindeilor ajunsi pe mana specialistilor de la „Marie Curie”, cu diagnosticul sindrom hemolitic-uremic (SHU).

Vorbim despre o noua externare de la Spitalul de Urgenta pentru Copii aflat in sectorul 4 al Capitalei, in decurs de doar cateva zile. Dupa ce vineri micuta din Capitala, internata cu probleme renale cauzate de SHU, a fost lasata sa plece acasa, alaturi de cei dragi, dupa ce s-a simtit suficient de bine pentru a fi externata, de aceasta data aflam, din directia Ministerului Sanatatii, ca luni dimineata a parasit spitalul, alaturi de parintii sai, si copilul din Fetesti, transferat, in urma cu cateva saptamani, in grija specialistilor bucuresteni.

Singurul prichindel diagnosticat cu SHU care inca are nevoie de dializa peritoneala, astfel ca ramane internat la „Marie Curie” , este cel din Brasov. Micutul pacient se afla la sectia Nefrologie, sub supravegherea specialistilor. Si in cazul sau sunt vesti mai bune, fata de intervalul precedent, avand in vedere ca MS anunta ca „prezinta o stare de sanatate mult ameliorata din punct de vedere neurologic”.

sursa foto:cugetliber.ro

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger