Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un sfat de luat in seama de la profetul crizei: “CASH-ul este rege!”

Un sfat de luat in seama de la profetul crizei: “CASH-ul este rege!”

Autor:

Economistul Nouriel Roubini, prezicatorul caderii pietelor din  2008, a scris pe contul sau de Twitter: “CASH is King in 2011!”. Nu este pentru prim oara cand renumitul economist sustine ca este cel mai bine si cel mai sigur sa ai bani CASH la tine.

 

Nouriel Roubini Un sfat de luat in seama de la profetul crizei: CASH ul este rege!“Eu imi tin majoritatea banilor cash. Este mai bine sa fii sigur decat sa-ti para rau”, a raspuns Nouriel Roubini, intrebat de un jurnalist de la  Wall Street Journal in ce ar fi bine sa investeasca oamenii.

“Nu este timpul pentru active riscante”, adauga Roubini in cadrul interviului pentru WSJ, precizand ca unul dintre clientii sai a pus deoparte, numai luna trecuta, peste 1miliard de dolari in numerar, potrivit online.barrons.com

Recent, Nouriel Roubini a avertizat ca SUA vor fi lovite de un al doilea val de “recesiune severa”. Roubini isi bazeaza previziunile pe statisticile recente care arata ca in America au fost create putine locuri de munca, iar consumul si productia de bunuri sunt plafonate.

“Nu numai ca a doua jumatate a anului nu va consemna o accelerare a cresterii, dar suntem deja la o viteza redusa in majoritatea economiilor avansate si este un risc in crestere – aproape de 50% – de a vedea o noua recesiune in SUA si in cele mai avansate economii”, a afirmat Roubini.


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!