Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un rus a furat vin cu un blindat

Un rus a furat vin cu un blindat

Autor:

Un tanar alcoolizat din Murmansk a ramas fara bautura si s-a gandit sa apeleze la tehnica militara pentru a infrange un magazin de bauturi.

 

rus Un rus a furat vin cu un blindat

Asalt asupra supermarketului, ca la Stalingrad

Isprava a avut loc in Apatity, oras din regiunea Murmansk. Barbatul a intrat noaptea intr-un centru de antrenament apartinand armatei si a reusit sa porneasca si sa fure un vehicul pe senile blindat cu care s-a indreptat spre un supermarket, in cautare de vin. Pentru a ajunge la magazin, tanarul a trebuit sa traverseze o parte a orasului, o portiune de padure inzapezita si un parking, unde a distrus un automobil, inainte de a intra cu blindatul in vitrina supermarketului. Ajuns in apropierea raftului, barbatul a deschis trapa vehicului, a coborat si a luat o singura sticla de vin. Un vin rosu, facut in Crimeea, peninsula anexata de Rusia.

rus2 Un rus a furat vin cu un blindat

Toata tevatura doar pentru o sticla cu vin, e drept, facut in Crimeea, peninsula anexata de Rusia

Potrivit presei ruse, omul era deja in stare de ebrietate cand a fost retinut de politie la locul incidentului. Autoritatile au deschis o ancheta pentru furt si distrugere dar si pentru a afla cum a putut fura vehiculul militar.vin Un rus a furat vin cu un blindat    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!