AcasăNewsUn rus a furat vin cu un blindat

Un rus a furat vin cu un blindat

Asalt asupra supermarketului, ca la Stalingrad

Un tanar alcoolizat din Murmansk a ramas fara bautura si s-a gandit sa apeleze la tehnica militara pentru a infrange un magazin de bauturi.

Asalt asupra supermarketului ca la Stalingrad

Isprava a avut loc in Apatity, oras din regiunea Murmansk. Barbatul a intrat noaptea intr-un centru de antrenament apartinand armatei si a reusit sa porneasca si sa fure un vehicul pe senile blindat cu care s-a indreptat spre un supermarket, in cautare de vin. Pentru a ajunge la magazin, tanarul a trebuit sa traverseze o parte a orasului, o portiune de padure inzapezita si un parking, unde a distrus un automobil, inainte de a intra cu blindatul in vitrina supermarketului. Ajuns in apropierea raftului, barbatul a deschis trapa vehicului, a coborat si a luat o singura sticla de vin. Un vin rosu, facut in Crimeea, peninsula anexata de Rusia.

Toata tevatura doar pentru o sticla cu vin e drept facut in Crimeea peninsula anexata de Rusia

Potrivit presei ruse, omul era deja in stare de ebrietate cand a fost retinut de politie la locul incidentului. Autoritatile au deschis o ancheta pentru furt si distrugere dar si pentru a afla cum a putut fura vehiculul militar.

author avatar
Catalin Dumitrescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger