Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un roman ar fi fost rapit in Libia. Celula de criza la MAE

Un roman ar fi fost rapit in Libia. Celula de criza la MAE

Autor:

Dupa ce s-a vehiculat ca un compatriot aflat in Libia ar fi fost rapit, aflam, din directia Ministerului condus de catre Teodor Melescanu, ca MAE “are in atentie cazul cetateanului roman”.

 

maesediu Un roman ar fi fost rapit in Libia. Celula de criza la MAESi ca ministrul a cerut sa fie activata Celula de criza a MAE, care “a demarat, in regim de urgenta, efectuarea unor verificari pentru stabilirea situatiei de fapt”, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe, in care se mentioneaza si faptul ca, “avand in vedere specificul operatiunilor si situatia din Libia, procedurile de verificare pot fi de durata”.

Totodata, MAE aminteste faptul ca Ministerul a instituit inca de acum trei ani “nivelul maxim de alerta: Pericol major – Parasiti imediat zona sau tara!” si recomanda “ca tratarea in spaţiul public a elementelor privind acest caz sa se faca cu toata precautia, data fiind situatia de securitate de pe teritoriul Libiei”.

Vestea ca un inginer roman si alti trei colegi de-ai acestuia ar fi fost rapiti pe un camp petrolifer din Sahara a aparut, pe surse, pe site-ul libyanexpress.com.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!