AcasăNewsUn roman a murit in Malta/Precizarile MAE

Un roman a murit in Malta/Precizarile MAE

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Cei doi conationali se aflau in plina strada, intr-o masina peste care s-a prabusit un copac doborat de vantul puternic abatut asupra zonei in care se aflau, in orasul maltez Mriehel.

Despre cazul dramatic inregistrat sambata dimineata, ora locala, s-au facut precizari din directia MAE. Concret, in prima faza s-a confirmat informatia cum ca in urma accidentului a murit un roman. „Potrivit datelor obtinute de catre reprezentantii oficiului consular de la Catania, un cetatean roman a decedat si altul a fost ranit”, au anuntat reprezentantii Ministerului de Externe, intr-un comunicat remis sambata dupa-amiaza.

Persoana ranita – si anume tanara partenera de viata a barbatului – a ajuns in grija medicilor, „starea de sanatate a acesteia fiind stabila”. Totodata, „reprezentantii oficiului consular au luat legatura, in regim de urgenta, cu cetateanul roman spitalizat. Acesta a precizat faptul ca starea sa de sanatate este stabila si ca membrii de familie au fost informati cu privire la acest incident”.

Din cate anunta presa locala, barbatul care a pierit avea 38 de ani, in timp ce partenera sa de viata are 32 de ani.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger