Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un roman a cerut interzicerea Halloween-ului

Un roman a cerut interzicerea Halloween-ului

Autor:

Romanul Ionel Butnariu,  din judetul Suceava, a formulat o sesizare catre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor in care cere reprezentantilor institutiei sa interzica sarbatoarea de Halloween si sa scoata de la raft toate produsele specifice acestei sarbatori vandute in supermarketuri. Pe motiv ca e o sarbatoare satanica…

 

halloween 1008381 960 720 Un roman a cerut interzicerea Halloween uluiSuceveanul isi denumeste memoriul ca fiind unul „impotriva promovarii HALLOWEEN in Institutiile de invatamant, in supermarketuri etc, deorece este o asa-zisa sarbatoare pagana, inchinata Satanei, vrajitoriei, crimei si mortilor, inventata de salbaticii celti si druzi din Evul Mediu, straina de valorile crestine si traditiile romanesti”. De asemenea, domnul Ionel e speriat de produsele asociate acestei sarbatori ce se pot cumpara din supermarketuri. „Ne este frica sa trecem cu copiii pe langa aceste standuri deoarece copiii nostri au nevoie de protectie vizuala, psihica si emotionala. Stop imperialistilor straini cu gandire ateista-progresista-sodomita!!!!”, scrie suceveanul, scandalizat. Dar el nu este singurul roman din Suceava care are idei trasnite, nu. Spre exemplu, un alt cetatean s-a plans ca “toate angajatele din Bazar, Mall si din toate supermarketurile din Suceava sunt prostituate”. Un altul a cerut OPC sa ia masuri impotriva statului german, care ar incerca sa il ucida.


1 Comentariu la Un roman a cerut interzicerea Halloween-ului

  1. cãcãdúm

    Druizi, nu druzi, bãi, kãkãlin! Cît despre Halloween, da, multi o considerã satanisto-cretinoidã, ceea ce a si devenit, dar pentru spãlatii pe creier, ca tine, a o contesta (basca faptul cã e importantã, ca atîtea gunoaie (în ce scop?) e dovadã de trãsnealã. Scrîntitul esti tu, cãcãline.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!