Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un regizor cunoscut s-a taiat la mana in curtea Patriarhiei: “dar de sange si de bani” (VIDEO)

Un regizor cunoscut s-a taiat la mana in curtea Patriarhiei: “dar de sange si de bani” (VIDEO)

Autor:

Scene greu de anticipat, deunazi, in curtea Patriarhiei. Protagonist a fost cunoscutul regizor Alexandru Solomon, care a descris intregul moment drept un “act artistic”.

 

reg 350x221 Un regizor cunoscut s a taiat la mana in curtea Patriarhiei: dar de sange si de bani (VIDEO)Cineastul a ales o maniera extrema pentru a reactiona fata de vizita la Bucuresti a inaltului prelat rus Kirill. A venit in curtea Catedralei Patriarhale joi, in ziua in care Patriarhul rus a venit in Romania, si la un moment dat a scos un obiect cu care s-a taiat in palma stanga. Apoi a aruncat cu bani, pana sa fi luat la intrebari de jandarmi si sa i se ceara sa se legitimeze.

In cele din urma, Solomon a mers catre o masina a SMURD-ului, insotit de jandarmi. I-a fost pansata mana, prilej cu care cineastul si-a explicat gestul de protest. “Cu ocazia vizitei Patriarhului Kirill al Rusiei, care vine in Romania cu binecuvantarea presedintelui Putin, fost colonel KGB, am vrut sa fac un dar de sange si de bani, in memoria tuturor victimelor represiunii comuniste, fasciste din Romania si din Rusia. Asta-i tot”, a sustinut regizorul.

Scenele au fost filmate si postate pe pagina personala a regizorului.

VA AVERTIZAM: URMEAZA IMAGINI SOCANTE, CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

sursa foto: captura video Facebook/Alexandru Solomon


5 comentarii to Un regizor cunoscut s-a taiat la mana in curtea Patriarhiei: “dar de sange si de bani” (VIDEO)

 1. Cobe2

  “Cunoscutul regizor”, cică. Cam așa, ca Ridley Scott sau Copolla. Ia faceți un sondaj pe stradă, să vedem cîti au auzit de el – în afară de cei din branșă.

 2. Spititul revolutionar

  Se cunoaste ura onora dintre cei de speta lui pentru crestinism, revolutia anti Logos bimilenara. Nu iarta ce au patit un Rusia pe la sf secolului 19. Au ajuns in Sua si au facut revolutie de nu o mai recunosti azi. Azi acolo e razboiul cultural la maxima turatie.

 3. maria

  Asta este de origine romana?

 4. Ardeleanul

  Pacat ca prostia nu doare. Cine mai este si cunoscutul regizor ? A auzit careva de ipochimen ?

 5. Cobe2

  N-a auzit nici familia lui, iar aia cu “branşa” era la derută. Rahații din ăștia în ploaie, dacă vor să fie credibili, să meargă și să facă aceleași gesturi cretine și la ambasada SUA, care au implementat la democracy prin lume, zeci de ani, pînă i-au băgat pe “beneficiari”, în pămînt. Dar ei au boală pe Ortodoxism. Apropo, banii ăia, asupra cărora se năpustesc consîngenii prostului (ce imagini de căcat! ) erau ai lui? Erau o p.. a. Nu făcea sărăcia aia asemenea gest filantropic. Deci? Cine i-a dat? În fine, unii deontologic dau apă la moară și fac publicitate unor impostori anonimi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!