AcasăNewsUn pusti i-a scris presedintelui american, impresionat de baietelul ranit in Siria...

Un pusti i-a scris presedintelui american, impresionat de baietelul ranit in Siria (VIDEO)

Alex, un pusti simpatic si inimos, cere ajutorul liderului de la Casa Alba. Are un plan maret, asa ca i l-a dezvaluit, in scris, lui Barack Obama.

Americanul in varsta de doar 6 ani ar vrea sa ii ofere un loc in familia sa lui Omran, baietelul salvat in vara, dintre ruinele unei cladiri din Alep, orasul sirian afectat de un bombardament. La vremea aceea, imaginile cu Omran stand cuminte intr-o ambulanta, cu fata si hainutele pline de sange si de praf, au facut inconjurul lumii, provocand un adevarat val de emotie.

La fel de emotionant e si apelul lui Alex adresat presedintelui american, pe care il roaga, pur si simplu, sa il aduca pe copilul respectiv alaturi de el si de sora lui. Trebuie spus ca pustiul mai are o sora mai mica, pe nume Catherine.

Alex e convins ca baiatul de origine siriana se va integra in familia lor si isi imagineaza deja cum se vor distra impreuna si mai ales cum vor imparti jucariile pe care el si sora lui le pun „la bataie”. Ba chiar planuieste sa il invete sa socoteasca pe Omran. Si sa mearga cu bicicleta. „Va vom astepta cu steaguri, flori si baloane. Ii vom oferi o familie si va fi fratele nostru”, promite Alex in scrisoarea adresata liderului american, pe care a citit-o, dupa cum se poate vedea in imaginile urmatoare.

Ar mai fi de mentionat un lucru important: ideea baietelului nu a ramas fara reactie din partea adresantului.

[youtube]yLfl3J9TkRQ [/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger