AcasăNewsUn politist din Dambovita si-a impuscat iubita apoi s-a sinucis (FOTO, VIDEO)

Un politist din Dambovita si-a impuscat iubita apoi s-a sinucis (FOTO, VIDEO)

Un politist de 30 de ani din Dambovita si-a impuscat in cap iubita, dupa care s-a sinucis.

Ajutorul Sefului Postului  de Politie I. L. Caragiale din cadrul I.P.J. Dambovita a fost gasit fara suflare impreuna cu iubita sa de 23 ani, care era impuscata in cap, dar inca in viata.

Se pare ca cei doi tineri se iubeau, dar mama  politistului nu era de acord cu aceasta relatie, ceea ce ar fi dus la aceasta tragedie. Cuplul a fost gasit in masina barbatului, care era parcata in spatele dispensarului din localitate si nu in fata, asa cum o facea de obicei. Celor din apropiere li s-a parut suspect, asa ca au mers sa vada ce s-a intamplat. Barbatul murise, dar fata era inca in viata. Ea a fost transportata in stare de coma la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, apoi la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Arma crimei a fost chiar pistolul din dotare al politistului. Este vorba de un pistol calibru 7,65 mm, model 1974 (Carpati).

„In aceasta dimineata, in jurul orei 06:30, o patrula din cadrul Sectiei nr.6 de Politie Rurala Moreni l-au gasit decedat in autoturismul personal pe ajutorul al sefului de Post de Politie I.L.Caragiale. Totodata, in interiorul autoturismului a fost gasita ranita si o persoana de sex feminin, care prezentand semne vitale, a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.O echipa complexa  de cercetare, condusa de procurorul criminalist si de conducerea IPJ Dambovita efectueaza cercetarea la fata locului in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a comis evenimentul.De asemenea, la nivelul IPJ Dambovita s-a constituit o echipa de cercetare din cadrul Biroului Control Intern care va efectua verificari cu privire la modul de folosire, manipulare si pastrare a armamentului din dotare precum si a activitatii politistului”,a declarat subinspector Alexandra Niculae,purtator de cuvant IPJ Dambovita.

[youtube]STTgHhgmcJY[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
1.692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger