AcasăNewsUn pahar de vin rosu face cat o ora de sport

Un pahar de vin rosu face cat o ora de sport

Ura, cercetatorii au descoperit ca beneficiile din resveratrol, un compus gasit in vinul rosu, sunt similare cu cele pe care le obtinem dupa exercitiile fizice.

Conform cercetatorilor de la Universitatea Alberta, din Canada, resveratrolul imbunatateste performanta fizica, functionarea inimii si forta muschilor in acelasi fel in care acestea se imbunatatesc printr-o sesiune de gimnastica. Omul de stiinta Jason Dyck, responsabil cu acest studiu, a declarat: „Cred ca resveratrolul ar putea ajuta oamenii care isi doresc sa faca exercitii, dar sunt incapabili din punct de vedere fizic”. Alte studii legate de vinul rosu au scos la iveala ca persoanele care beau un pahar de vin rosu pe zi au mai putine sanse sa sufere de dementa sau cancer, pentru ca licoarea este benefica pentru inima, lupta impotriva imbatranirii si regleaza nivelul de zahar din sange. Alte alimente care contin resveratrol sunt afinele, untul de arahide, ciocolata neagra.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.800 afisari

1 COMENTARIU

  1. Start bani luna asta! Iti plac cartile? Ne-am extins foarte mult, dar mai avem nevoie de colaboratori, pentru ca avem planuri foarte mari pentru viitor! Vrem extindere si mai mare! Tu vrei sa castigi bani repede, cu o activitate bine organizata si interesanta? Atunci vino acum in echipa noastra! Solicita mai multe detalii si informatii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger