AcasăNewsUn om a murit in urma unui incendiu puternic, in gara din...

Un om a murit in urma unui incendiu puternic, in gara din Timisoara

Mai multe vagoane dezafectate, aflate in Gara de Nord din Timisoara, au fost cuprinse de flacari violente. Din pacate, un om a murit in urma incendiului.

Odata ce au dovedit focul, specialistii in interventii de stingere a incendiilor au descoperit faptul ca in incinta unui vagon din randul celor afectate de foc trupul carbonizat al unui barbat. Momentan nu se stiu detalii in privinta motivelor pentru care se afla in locul respectiv, insa aceste aspecte urmeaza sa fie lamurite de politie.

Alerta a venit seara trecuta, cand trei masini de pompieri, cu apa si spuma, au raspuns apelurilor care anuntau faptul ca in gara din Timisoara au izbucnit flacari puternice.

Valvataia a cuprins, intr-o prima faza, un singur vagon de calatori, care fusese scos din uz, fiind plasat in aproperea garii timisene, insa pana ca pompierii sa ajunga in zona, focul s-a extins, cuprinzand alte doua, flacarile fiind violente, din cate precizeaza, luni, reprezentantii ISU Timis.

Dat fiind plasamentul vagoanelor, interventia a fost foarte grea. Pompierii si-au facut loc cum au putut mai repede printre liniile ferate si au incercat sa lichideze cat mai rapid flacarile, interventia fiind, insa, „una de lunga durata datorita suprafetei mari pe care s-a manifestat incendiul”, conform specialistilor de la ISU. Cat priveste motivul pentru care a izbucnit valvataia, aceeasi sursa ia in calcul varianta ca incendiul sa fi fost declansat de faptul ca s-ar fi dat foc intr-un spatiu inchis. Ceea ce ar fi putut face ca flacarile sa scape de sub control. Este foarte probabil ca focul sa fi fost facut de oameni ai strazii, care si-au gasit adapost in vagoanele respective.

sursa foto: isutimis.ro

author avatar
Cristina Stefan
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger