Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un nou nume vehiculat pentru sefia MJ

Un nou nume vehiculat pentru sefia MJ

Autor:

Cum prima ipoteza a fost exclusa chiar de catre cea vizata, si anume Dana Girbovan, o alta varianta circula- pe surse- in spatiul public.

 

varianta Un nou nume vehiculat pentru sefia MJN-a trecut mult dupa ce sefa Uniunii Judecatorilor a exclus varianta ca ea sa fie nominalizata ministru al Justitiei (DETALII AICI), pe fondul speculatiilor aparute o data ce s-a aflat ca a discutat cu premierul – dupa momentul declansarii operatiunii de cautare a unui succesor pentru Florin Iordache – ca a aparut pe tapet un nou nume in dreptul unei posibile solutii pentru sefia MJ.

Pe surse, s-a aflat ca in carti pentru prima functie in Ministerul Justitiei ar putea fi, mai nou, Tudorel Toader, nimeni altul decat rectorul Universitatii “A.I.Cuza” din Iasi. Ramane de vazut, insa, daca profesorul universitar – in trecut judecator in cadrul Curtii Constitutionale – va fi cel ales de Sorin Grindeanu pentru a prelua portofoliul Justitiei. Un anunt in acest sens este asteptat de la premier in cursul zilei de miercuri.

foto: vrancea24.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!