AcasăNewsUn nou “Scarface”, in 2018

Un nou “Scarface”, in 2018

Este imposibil sa nu fi vazut filmul cu acelasi nume, din 1983, in care Al Pacino face un rol monumental in pielea personajului Tony Montana. Acum se pregatese un remake fabulos.

Initial, zvonurile de la Hollywood spuneau ca filmul va fi lansat anul acesta, si ca in rolurile principale s-ar afla Leonardo DiCaprio si Sofia Vergara. Ulterior, zvonul a fost infirmat. Acum, insa, lucrurile s-au limpezit: studiourile Universal Pictures au anuntat ca vor produce o noua versiune a clasicului film cu Al Pacino, „Scarface“, si o vor lansa pe 10 august 2018. Scenariul va fi rescris de foarte cunoscutii Joel si Ethan Coen, dar nu s-a anuntat cine va fi regizor. Initial, se spune ca Antoine Fuqua fusese ales ca regizor, dar a avut alte obligatii si a renuntat la proiect.Productia va urmari aceeasi poveste a lui Al Pacino, insa personajul principal nu va mai fi un imigrant cubanez in Miami, ci un mexican imigrant in Los Angeles. Pentru cine nu stie, „Scarface“ este un film epic din 1983, regizat de Brian De Palma, scris de Oliver Stone, si din a carui distributie face parte Al Pacino, in rolul lui Tony Montana, Steven Bauer – Manny Ribera si Michelle Pheiffer – Elvira Hancock. Mai nou, se aude ca in rolul lui Tony Montana va juca Oscar Isaac (Ex-Machina), Michael Mando va fi Manny Ribera si Elodie Yung va fi Elvira Hancock. In rolul Ginei, sora lui Tony, ar juca Chloe Bennet. Cei doi scenaristi alesi, Joel Coen, nascut pe 29 noiembrie 1954, si Ethan Coen, nascut pe 21 septembrie 1957 – sunt si niste celebri regizori ale caror filme abordeaza numeroase genuri si stiluri cinematografice, pe care, adeseori, cei doi frati le denatureaza si le parodiaza.

Elodie-Yung

Printre cele mai cunoscute pelicule ale lor se numara filme precum „Barton Fink“ (1991), „Fargo“ (1996), „The Big Lebowski“ (1998), „No Country For Old Men“ (2007), „Burn After Reading“ (2008), „True Grit“ (2010) si „Inside Llewyn Davis“ (2013).

author avatar
Catalin Dumitrescu
500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger