AcasăNewsUn milion de dolari, cautiune pentru rapperul R.Kelly

Un milion de dolari, cautiune pentru rapperul R.Kelly

Este decizia judecatorilor americani, dupa ce cantaretul, acuzat ca a agresat patru femei, s-a predat politiei din Chicago.

Muzicianul risca 15 ani de inchisoare

Rapperul, al carui nume real este Robert Sylvester Kelly, s-a confruntat in ultimele decenii cu nenumarate acuzatii de abuz sexual, insa nu a fost niciodata condamnat şi a negat toate faptele. Audierea de ieri, canda fost stabilita cautiunea de un milion de dolari, vine la doar cateva saptamani dupa publicarea documentarului „Surviving R. Kelly”, in cadrul caruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude sau apropiati ai rapperului marturisesc experientele pe care le-au avut cu R. Kelly. Procurorii  au formulat 10 capete de acuzare impotriva cantaretului, şi au anuntat ca trei dintre victime erau minore la momentul savarşirii agresiunilor, care au avut loc in perioada 1998-2010. Acuzatiile sunt tulburatoare, a spus judecatorul John Fitzgerald Lyke Jr. care i-a interzis lui Kelly orice contact cu persoane minore şi i-a cerut sa-şi predea paşaportul.  R.Kelly are astazi o noua infatişare, cand va fi desemnat judecatorul care se va ocupa de cazul sau. Dupa ce  R. Kelly s-a predat vineri Politiei, unul dintre avocatii rapperului a spus ca acesta este nevinovat. ”Cred ca toate femeile mint”, a spus la CNN avocatul Steve Greenberg.

author avatar
Andrei Coman
159 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum stateam eu asa si ma gandeam la bunicu care la intrarea in Berlin a gasit o matusa a scuipat-o si violat-o toata garda lui Stalin desi matusa spunea intruna ca nu poate auzi si vorbi de la bombardamiente isi pierduse si graiu de la tipete m-ar da in judecata ca vezi ete scarț s-a aprins hormonal bunicu si so pe ia era buna matusica? Asa si violatorul de fapt ce inseamna rap er? VIOL ATOR. Si eu sunt un mitu. Cand eram in autobuz 3 mamai se apropie de mine au blocat intrarea la autobuz si apoi s-a facut o inghesuiala de se frecau mamaile de mine grupa mare. E un caz de abuz sexual? Le poate acuza pe mamai cineva ca m-au abuzat prin frecare? Era acum 4 ani ma simt violat mitu! E un caz prin care ma simt depravat emotional de mămăi.

  2. Rog miscarea #mitu sa ma treaca in rand. Am fost un mare fraier ca nu am sesizat organu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger