Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Un joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Autor:

Kingdom Death: Monster 1.5, este un joc destinat adultilor,  creat de Adam Poots, si a strans, pe platforma Kickstarter, peste 12 milioane de dolari, urcand pe locul patru in topul celor mai finantate proiecte.

 

kd Un joc de societate strange 12 milioane de dolari!Dupa 19 minute de la lansarea campaniei, Kingdom Death a adunat1 milion de dolari, depasind recordul stabilit de smartwatch-ul Pebble Time, care a ajuns la respectiva suma, dupa 49 de minute.

Jocul este format din figurine de plastic – eroi si monstrii, realizate in cele mai mici detalii, personaje intr-o lume post-apocaliptica, care sunt asamblate si pictate de utilizatori. Prima varianta a jocului(denumita Kingdom Death: Monster) a aparut in 2012 si a strans, de la peste 5000 de finantatori pe Kickstarter, 2 milioane de dolari.

Campania de finantare a actualei versiuni s-a incheiat la sfarsitul saptamanii, cand de la  peste 19.000 de persoane au fost stransi 12,4 milioane de dolari, mult peste asteptarile lui Adam Poots, care a vrut initial sa adune 100.000 de dolari doar pentru a demara proiectul.

In topul celor mai finantate proiecte pe platforma de crowdfunding Kickstarter, primele doua locuri sunt ocupate de smartwatch-ul Pebble Time, cu fonduri de  20,34 milioane de dolari si lada frigorifica portabila, Coolest Cooler, care a adunat de la peste 62.000 de persoane, 13,3 milioane de dolari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!