AcasăNewsUn joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Un joc de societate strange 12 milioane de dolari!

Kingdom Death: Monster 1.5, este un joc destinat adultilor,  creat de Adam Poots, si a strans, pe platforma Kickstarter, peste 12 milioane de dolari, urcand pe locul patru in topul celor mai finantate proiecte.

Dupa 19 minute de la lansarea campaniei, Kingdom Death a adunat1 milion de dolari, depasind recordul stabilit de smartwatch-ul Pebble Time, care a ajuns la respectiva suma, dupa 49 de minute.

Jocul este format din figurine de plastic – eroi si monstrii, realizate in cele mai mici detalii, personaje intr-o lume post-apocaliptica, care sunt asamblate si pictate de utilizatori. Prima varianta a jocului(denumita Kingdom Death: Monster) a aparut in 2012 si a strans, de la peste 5000 de finantatori pe Kickstarter, 2 milioane de dolari.

Campania de finantare a actualei versiuni s-a incheiat la sfarsitul saptamanii, cand de la  peste 19.000 de persoane au fost stransi 12,4 milioane de dolari, mult peste asteptarile lui Adam Poots, care a vrut initial sa adune 100.000 de dolari doar pentru a demara proiectul.

In topul celor mai finantate proiecte pe platforma de crowdfunding Kickstarter, primele doua locuri sunt ocupate de smartwatch-ul Pebble Time, cu fonduri de  20,34 milioane de dolari si lada frigorifica portabila, Coolest Cooler, care a adunat de la peste 62.000 de persoane, 13,3 milioane de dolari.

author avatar
Bogdan Borcea
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger