Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un guru obsedat de moda

Un guru obsedat de moda

Autor:

Teal Swan este, probabil, cel mai fashionist guru din lume. Ea conduce o secta, dar in loc sa se infasoare in cearsafuri sau halite orientale, prefera toalele de firma si pantofii tip stiletto.

 

guru 0 338x500 Un guru obsedat de moda

Teal Swan zice că e pe jumătate extraterestră, dar şi că a fost creată de la nivel celular ca să conducă spiritual lumea

De altfel, ea este poreclita guru Gucci si modul in care se imbraca n-o impiedica sa stranga discipoli din intreaga lume care se inghesuie in cartierul sau general construit in junglele din Costa Rica. Americanca de origine, Swan spune ca este pe jumatate extraterestra si ca a fost anume creata pentru a fi un lider mondial. Un lider mondial caruia ii plac bijuteriile fine, calatoriile scumpe si hotelurile de top. Guru 2 499x500 Un guru obsedat de moda guru 4 501x500 Un guru obsedat de moda guru 501x500 Un guru obsedat de modaDesi nu e prea limpede doctrina sectei, ea se compara cu Isus, Martin Luther King Jr si Mahatma Ghandi. De asemenea, ea mai are si unele pareri destul de ciudate cum ar fi aceea ca Hitler a avut un rol istoric foarte important, caci pana la el nimeni nu s-a gandit la instaurarea unei paci cu adevarat globale. Teal are pana la aceasta ora  434.000 de abonati pe YouTube, 53 millioane de vizualizari ale spoturilor sale video, si 60.000 de followers pe Instagram. Teal sustine ca a fost creata de sase Arcturieni (fiinte ce traiesc simultan in sase dimesiuni), ca a fost sodomizata in copilarie de un extraterestru gri, iar pisica sa nu este altceva decat proiectia holografica a unui spirit de pe Sirius care este preocupat de nivelul zaharului din sangele supusilor ei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!