Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un fost ministru al Educatiei taxeaza felul in care se exprima premierul Dancila

Un fost ministru al Educatiei taxeaza felul in care se exprima premierul Dancila

Autor:

Rectorul Universitatii Bucuresti, fost ministru ale Educatiei in Executivul Ciolos, nu poate trece cu vederea felul in care se exprima premierul in limba romana, mai ales ca se raporteaza la faptul ca “doamna Dancila este si profesor”.

 

mircea dumitru 550x500 Un fost ministru al Educatiei taxeaza felul in care se exprima premierul DancilaMircea Dumitru nu a ascuns faptul ca nu au fost putine datile in care nu prea a inteles ce a vrut sa spuna social-democrata aflata pe fotoliul de prim-ministru. “Pregatirea domniei sale e aceea de profesor. Eu am ascultat-o de mai multe ori vorbind (…) de putine ori am inteles pana la capat ce doreste sa spuna, ce vrea sa transmita. Felul in care vorbeste in limba romana este precar, este plin de greseli de constructie sintactica si de inconsecvente logice”, a subliniat rectorul UB, intr-o emisiune la Digi 24.

Totodata, inaltul cadru universitar a recunoscut ca se simte rusinat cand o aude vorbind pe sefa Guvernului. “Sentimentul pe care il am este de jena. De jena foarte puternica, pentru ca, de fapt, doamna Dancila este profesoara”, a conchis Dumitru.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!