AcasăNewsUn fost demnitar are trei case, dar tine cu dintii de o...

Un fost demnitar are trei case, dar tine cu dintii de o locuinta RA-APPS

Smecher in Epoca de Aur, smecher si in mileniul trei. E povestea fostului deputat Alexandru Stanescu care, desi are trei case, refuza sa plece dintr-un imobil RA-APPS.

Alexandru-Octavi Stanescu nu vrea sa paraseasca casa de pe Aleea Alexandru

Trei case – una pe Calea Plevnei, de 150 mp, alta de 90 mp in Stefanesti si o a treia, de 250 mp, in comuna Ghermanesti – aceasta este mica agoniseala a fostului deputat Alexandru-Octavi Stanescu, cel pe care RA-APPS incearca sa-l scoata cu forta dintr-un imobil de stat.

Politicianul, care a detinut functiile de ministru adjunct in perioada 1983-1989, secretar de stat intre 1990 si 1995, de ministru al Industriilor in 1996 si de deputat intre 1996 si 2008, a fost dat in judecata de Regia Autonoma-Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) pentru a-si achita datoriile uriase acumulate in contul imobilului de pe Aleea Alexandru nr. 44 din Capitala, de unde politicianul refuza sa plece. In timp ce RA-APPS i-a deschis mai multe procese, in care solicita rezilierea contractului, evacuarea lui Stanescu si executarea silita a acestuia, fostul nomenclaturist isi vede linistit de afacerile personale in imobilul statului. De altfel, in casa respectiva a functionat pana nu demult si firma lui Stanescu Jr., care, in pofida averii parintilor, si-a incropit o mica afacere la aceeasi adresa.

 

author avatar
Narcis Voica
1.547 afisari

3 COMENTARII

  1. alt neam de tigan , Stanescu , ruda si cu Rosca Stanescu , turnator la securitate, numai ce mutra de spagar are asta .Afara cu el

  2. toate ca toate dar nu am inteles ce e in neregula cu faptul ca acest fiu al lui si-a deschis o firma ? ce are el cu averea lui tacsu?
    mare e invidia la romani… de aia ne merge asa de bine….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger