AcasăNewsUn feribot cu 200 de oameni la bord s-a rasturnat. Cel putin...

Un feribot cu 200 de oameni la bord s-a rasturnat. Cel putin 100 de pasageri sunt dati disparuti!

O ambarcatiune care avea la bord in jur de 200 de persoane, mult peste capacitatea admisa, s-a rasturnat, luni dimineata. Echipele de salvare au reusit sa recupereze peste 100 de pasageri, insa restul persoanelor aflate la bord sunt date disparute.

Accidentul in care a fost implicat feribotul a avut loc pe un rau din apropiere de capitala statului Bangladesh, Dhaka, in aceasta dimineata. Imediat ce a fost anuntat ca pasagerii sunt in pericol, mai multe ambarcatiuni au pornit in ajutorul oamenilor. Au fost salvati in jur de 100 de oameni, insa din nefericite doi au fost gasiti fara suflare, potrivit Times of India. Despre soarta celorlate suflete aflate la bord nu se stie nimic pana la acest moment, insa operatiunile de cautare sunt in plina desfasurare.

Cauza ce a dus la producerea acestei situatii nedorite nu este deocamdata cunoscuta, fiind in curs de investigare. Se iau in calcul mai multe ipoteze – atat faptul ca ambarcatiunea a fost supraincarcata, dar alte motive, printre ele si o defectiune tehnica. Acestea nu este singurul accident in care a fost implicat un feribot in acest stat, in urma cu doar doua luni 45 oameni au murit dupa ce o astfel de ambarcatiune s-a rasturnat in apele unui rau, in conditii de vreme nefavorabila.

Sursa foto: captura youtube

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger