Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un europarlamentar ALDE cere demisia consilierului lui Dancila

Un europarlamentar ALDE cere demisia consilierului lui Dancila

Autor:

Deranjata de faptul ca fostul ministru Darius Valcov, actualmente consilier al premierului Dancila, a postat pe o retea de socializare fisa medicala a unui pacient, Renate Weber vrea ca demersul sa nu ramana fara urmari. Drept urmare solicita plecarea din functie a oficialului guvernamental.

 

europ 720x479 Un europarlamentar ALDE cere demisia consilierului lui DancilaEuroparlamentarul ALDE – formatiune ce face parte, alaturi de PSD, din cadrul Coalitiei de guvernare – a formulat aceasta solicitare tot prin intermediul retelei de socializare folosite de Valcov pentru a transmite mesajul sau, sters intre timp. “Publicarea de catre Darius Valcov a fisei medicale a unui om bolnav este un gest mizerabil din punct de vedere moral si un act ilegal, existand prevederi clare atat la nivel european cat si in legislatia noastra privind protectia datelor personale. Demisia, demiterea lui Darius Valcov sunt gesturi politice obligatorii. Ca si a celor care i-au permis accesul la un document medical. Daca vrem “domnia legii” atunci trebuie sa intelegem ca legea este aceeasi pentru toti indiferent de simpatii sau antipatii politice. Incalcarea ei se sanctioneaza”, transmite Webber, luni, pe Facebook.

 

valcov Un europarlamentar ALDE cere demisia consilierului lui Dancila

sursa foto: Facebook


3 comentarii to Un europarlamentar ALDE cere demisia consilierului lui Dancila

  1. Anonymous

    doamna draga ce se intampla daca acest cdertificat medical era trimis prin posta catre mass media de un anonim si aparea in presa? ha? asa ca….. Macar acum ne-am lamurit cine e protestatarul in cauza Nu e rusine sa fie un om bolnav Se trateaza si gata !

  2. Si îngerii au demonii lor

    Pentru astfel de oameni un partid serios trebuie sa aibe un filtru de partid. Filtrul il suspenda pana isi rezolva problemele sau îl da afara daca e dovedit penal. Astfel de fise medicale sunt intime.

  3. Si îngerii au demonii lor

    A suspenda pe cineva nu inseamna ca e scos din politica, ci ca nu mai decide sau influenteaza or consiliază VIATA politica pt o perioada de timp limitata. El poate reveni sau isi poate termina actul dupa acea limita temporara. Aces filtru scutestete un partid serios de neplaceri.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!