AcasăNewsUn detinut de la Penitenciarul Oradea a evadat!

Un detinut de la Penitenciarul Oradea a evadat!

Un detinut de la Penitenciarul Oradea, care ispasea o condamnare de trei ani si jumatate pentru furt, a evadat, miercuri, de la un punct de lucru al penitenciarului, situat in zona Uzinei de Apa, unde barbatul facea lucrari de salubrizare, iar surse judiciare spun ca detinutul avea la el un topor.

Potrivit directorului Penitenciarului Oradea, comisar-sef Gicu Ruiu, detinutul a evadat in jurul orei 12.00, de la punctul de lucru al penitenciarului situat in zona Uzinei de Apa din Oradea, unde barbatul facea lucrari de salubrizare. Conform sursei citate, evadatul, Dumitru Pora, are 43 de ani, era inchis din 1 iulie 2010 si ar fi urmat sa fie eliberat conditionat in luna septembrie a acestui an.

El era condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru furt calificat. Surse judiciare afirma ca barbatul este inarmat cu un topor si a profitat de neatentia gardienilor pentru a fugi pe malul Crisului.

Mai multe echipaje de Politie se afla in zona Uzinei de Apa, pe ambele maluri ale Crisului Repede, dupa ce conducerea penitenciarului a alarmat Politia municipiului, Politia de Frontiera Bihor si Jandarmeria.

author avatar
Ciprian Purice
179 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger