AcasăNewsCrima la Penitenciarul de Maxima Siguranta IASI! Un detinut a fost omorat...

Crima la Penitenciarul de Maxima Siguranta IASI! Un detinut a fost omorat in bataie de un coleg de celula. Un altul a fost injunghiat

Un detinut al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Iasi a fost omorat miercuri de un coleg de celula care l-a lovit cu un scaun in cap, un alt incarcerat fiind injunghiat si transportat la spital.

Conflictul a izbucnit miercuri dimineata, in jurul orei 06:00, intr-o celula a Penitenciarului Iasi, in care se aflau mai multi detinuti. Unul dintre condamnati a fost lovit cu un scaun de catre un coleg de celula, pe fondul unor dispute mai vechi. Barbatul a decedat la scurt timp dupa incident.

O alta persoana implicata in conflict a fost injunghiata cu un obiect ascutit, fiind transportat de un echipaj SMURD la un spital din Iasi.

„Incidentul s-a petrecut intr-o camera de detentie, in jurul orei 6.00 si s-a soldat cu decesul unei persoane. In camera respectiva se aflau detinuti condamnati la pedepse mai mari de zece ani de inchisoare. Imediat dupa eveniment, supraveghetorul a anuntat cabinetul medical. S-a incercat resuscitarea detinutului, insa barbatul nu a mai putut fi salvat. Un alt detinut a fost ranit, fiind transportat la spital”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Iasi, Gabriela Topoliceanu.

Deocamdata nu se stie exact cati detinuti au fost implicati in conflict. Conducerea Penitenciarului Iasi a declansat o ancheta interna, in paralel fiind desfasurate cercetari si de catre Politie.

author avatar
Alina Costache
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger