AcasăNewsUn deputat PSD si-a anuntat plecarea din partid

Un deputat PSD si-a anuntat plecarea din partid

La 18 ani de cand a intrat in politica, Mihaela Hunca, deputat PSD si membru in Comisia pentru invatamant de la Camera, face o schimbare. Aceasta si-a anuntat plecarea din randul formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

Hunca si-a facut cunoscuta decizia in curusl zilei de joi, prin intermediul unui mesaj postat pe o retea de socializare, in care isi si motiveaza hotararea de a parasi randurile formatiunii social-democrate.

„Nu pot accepta sintagma ”doua Romanii”, nu pot accepta scindarea societatii, sunt impotriva oricarei batalii fratricide si cred cu tarie ca rolul celor aflati la guvernare este sa fie in slujba tuturor romanilor. Din pacate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o lupta absurda, fara argumente si fara folos pentru cetateni, cu toata lumea care i se opune. Nu pot merge mai departe alaturi de aceasta viziune”, sustine parlamentarul botosanean pe Facebook.

sursa foto: Facebook

134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bun, pleaca din psd dar normal ar fi sa demisioneze si din parlament pt. ca a intrat pe listele psd nu a lu, tata mare! Schimbati legea dlor parlamentari. Pleci din partid pleci si din parlament. Cine a votat-o pe doamna a votat-o pt ca era in PSD nu pt ca era ”independenta” sa fie clar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger