Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un deputat PSD cere revocarea Procurorului General

Un deputat PSD cere revocarea Procurorului General

Autor:

Aflat la sedinta de miercuri a Comisiei speciale, la care a fost prezent si ministrul Justitiei, parlamentarul a profitat de ocazie si, adresandu-i-se direct oficialului guvernamental, cerand schimbarea lui Augustin Lazar din fruntea Ministerului Public.

 

radul 350x276 Un deputat PSD cere revocarea Procurorului GeneralIn sprijinul solicitarii sale, Catalin Radulescu a invocat recentele declaratii ale sefului PICCJ. “As vrea sa va sesizez (…) si sa va cer in acelasi timp sa luati masuri drastice impotriva Procurorului General, care si-a permis si isi permite in continuare sa defaimenze Parlamentul Romaniei, (…) considerand ca nu doar membrii Comisiei (pentru legile Justitiei-n.r), dar si parlamentarii Romaniei, alesi de poporul romani, sunt infractori de rand inalt. Va cer public, domnule ministru, sa cereti revocarea acestui procuror general”, a ssutinut deputatul social-democrat.


2 comentarii to Un deputat PSD cere revocarea Procurorului General

  1. EMIGRANTUL

    CATALIN RADULESCU, CIORDACHE, NICOLICEA , STEFANESCU CODRIN si NICOLAE SERBAN trebuie internati urgent la BALACEANCA unde sa fie examinati psihiatric si sa fie supusi unor experimente precum biologice si nu numai precum COBAII, dupa care tinuti la vreo gradina zoologica in cusa cu maimutele, leii, tigri, etc

  2. justitiarul

    Procurorul General trebuie destituit imediat .
    Sunt facute nenumarate plangeri penale impotriva judecatorilor si procurorilor, pe care PICCJ condus de Augustin Lazar nici nu se deranjeaza sa le verifice.
    Nici macar nu vor sa raspunda la adresele primite privind stadiul in care se afla aceste sesizari.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!