AcasăNewsUn deputat PNL cere excluderea Monicai Macovei din PDL

Un deputat PNL cere excluderea Monicai Macovei din PDL

Candidatura indepedenta a Monicai Macovei ar avea ca scop final sustinerea lui Klaus Iohannis

Deputatul PNL Mircea Dolha cere excluderea din PDL a a europarlamentarului Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura independenta la prezidentiale, desi ACL l-a desemnat in cursa pentru cotroceni pe liderul liberalilor, Klaus Iohannis.

”Am remarcat ca, in afara unor declaratii formale prin presa, PDL si conducerea sa nu au propus nici o sanctiune pentru doamna Monica Macovei, cea care incalca statutul partidului din care face parte. In prezent, doamna Macovei se afla in plina campanie de strangere de semnaturi pentru propria candidatura la alegerile prezidentiale, in ciuda faptului ca partidul din care face parte si-a desemnat deja candidatul oficial in persoana domnului Klaus Iohannis. Doamna europarlamentar s-a autoproclamat independenta si candideaza ca atare, incalcand, cu buna stiinta, articolul 20, alin. 2, litera c, al Statului PDL potrivit caruia, intr-o astfel de situatie, conducerea organizatiei de care apartine doamna Macovei are obligatia de a propune Biroului Politic Judetean aferent radierea de drept a doamnei Macovei ca membru PDL”, a spus Mircea Dolha, citat de realitatea.net.

Deputatul PNL este de parere ca Macovei nu a dat dovada de fairplay cand, desi si-a anuntat intentia de a candida, nu si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal.

author avatar
Alina Costache
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger