AcasăNewsUn danez a fost jefuit la o petrecere din Bucuresti

Un danez a fost jefuit la o petrecere din Bucuresti

(foto: oradedolj.ro)

Un barbat din Danemarca a fost jefuit de doi romani mascati, in timpul unei petreceri dintr-un apartament din Bucuresti.

(foto: oradedolj.ro)

Danezul petrecea cu niste prieteni intr-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, cand hotii i-au furat un inel din platina cu diamante si un ceas de colectie, evaluat la 30.000 de euro, conform Romania TV.

Se pare ca, hotii erau complici de-ai prietenilor cu care petrecea victima. Patru dintre cei implicati au fost arestati, iar pe numele celui de-al cincilea a fost emis un mandat de arestare in lipsa. Cei cinci pusesera la cale planul, asa ca  l-au ademenit pe danez la petrecere pentru a-i fura inelul si ceasul.

„Pentru a putea pune in aplicare hotararea luata, trei dintre suspecți, care de altfel il cunosteau pe cetateanul strain, ar fi hotarat sa-l invite pe acesta la domiciliul unuia dintre ei, pentru a consuma alcool si droguri. Ceilalti doi urmau sa foloseasca acest prilej pentru ca, prin amenintari si violenta, sa-l deposedeze pe strain de bunurile sale”, au explicat politistii.

Danezul i-a intalnit joi, 3 ianuarie, pe romani. Acestia i-au propus sa consume droguri si bauturi alcoolice la o petrecere organizata la locuinta unui dintre ei. Cetateanul din Danemarca s-a aratat incantat de propunere si chiar le-ar fi dat un telefon mobil pe care romanii sa-l vanda, si sa cumpere droguri cu banii obtinuti.

La putin timp dupa ce au inceput petrecerea, au intrat in apartament doi barbati imbracati in haine de culoare neagra, purtand cagule si spunand ca sunt politisti. Danezul a ramas fara bunurile de valoarea pe care le avea asupra sa.

author avatar
Andra Nesu
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger