AcasăNewsUn cunoscut actor de la Hollywood, dus de urgenta la spital

Un cunoscut actor de la Hollywood, dus de urgenta la spital

Emotii mari pentru Antonio Banderas. Ambulanta a ajuns de urgenta la locuinta actorului in varsta de 56 de ani.

„The Sun” noteaza ca starul a fost preluat de medici si dus la spital dupa ce acuzat dureri puternice in piept, pe fondul unor antrenamente pe care le-a facut la sala de sport amenajata in propria locuinta. Si cum astfel de simptome nu sunt deloc de neglijat, apropiatii actorului spaniol n-au stat pe ganduri si au pus mana pe telefon, chemand ambulanta la casa actorului, din Marea Britanie.

Din fericire, ingrijorarile fostului sot al actritei Melanie Griffith si ale cunoscutilor sai au fost risipite, dupa ce starea acestuia s-a imbunatatit, pe fondul ingrijirilor primite in unitatea medicala catre care a fost directionat, dupa apelul la numarul unic de urgenta. Acesta a fost, de altfel, si motivul pentru care starul din „Masca lui Zorro” si „Assassins” a fost lasat sa plece acasa.

Trebuie mentionat faptul ca, desi despre episodul tensionat prin care a trecut vedeta de la Hollywood s-a aflat abia recent, salvarea a ajuns la locuinta lui Banderas din Marea Britanie (unde s-a stabilit de mai putin de doi ani) joia trecuta. Semn ca Banderas e bine e si faptul ca deunazi i-a tinut pumnii compatriotului Rafael Nadal, in finala Australian Open. Actorul i-a transmis un mesaj de incurajare tenismanului pe Facebook, inainte de meciul contra elvetianului Federer. Din pacate, Nadal a pierdut infruntarea respectiva.

sursa foto: Facebook

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger