AcasăNewsUn cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la Istanbul

Un cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la Istanbul

La cateva zeci de ore de la producerea atacului din metropola turca- soldat cu 39 de decese si cu ranirea altor peste 50 de persoane – s-a aflat ca printre cei raniti in clubul din Istanbul se numara si un cetatean moldovean.

O confirmare a informatiei a venit chiar din directia premierului de la Chisinau. Pavel Filip a anuntat – luni dupa-amiaza, pe Facebook – faptul ca la randul sau a fost informat de catre omolgul sau turc faptul ca un cetatean al Republicii Moldova se numara printre ”cei care au avut de suferit in urma atentatului terorist de la Istanbul”, produs in noaptea dintre ani.

Momentan nu au fost oferite detalii cu privire la starea persoanei si nici nu se stie exact daca este vorba despre un barbat sau despre o femeie. Cert este, insa, faptul ca Filip a mentionat si faptul ca responsabilii din cadrul ministerelor de Externe si al Sanatatii de la Chisinau vor colabora cu omologii lor turci, in sprijinul victimei si al familiei acesteia.

Va amintim ca deunazi, oficialii MAE de la Bucuresti comunicasera faptul ca, din datele disponibile pana la momentul respectiv, rezulta faptul ca ”nu exista persoane de cetatenie romana printre victimele identificate”, insa se punea accept pe faptul ca ”procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este in curs de desfasurare”.

foto – captura youtube

[youtube]mAIWt6TsL94[/youtube]

103 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger