Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la Istanbul

Un cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la Istanbul

Autor:

La cateva zeci de ore de la producerea atacului din metropola turca- soldat cu 39 de decese si cu ranirea altor peste 50 de persoane – s-a aflat ca printre cei raniti in clubul din Istanbul se numara si un cetatean moldovean.

 

atac1 350x182 Un cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la IstanbulO confirmare a informatiei a venit chiar din directia premierului de la Chisinau. Pavel Filip a anuntat – luni dupa-amiaza, pe Facebook – faptul ca la randul sau a fost informat de catre omolgul sau turc faptul ca un cetatean al Republicii Moldova se numara printre ”cei care au avut de suferit in urma atentatului terorist de la Istanbul”, produs in noaptea dintre ani.

Momentan nu au fost oferite detalii cu privire la starea persoanei si nici nu se stie exact daca este vorba despre un barbat sau despre o femeie. Cert este, insa, faptul ca Filip a mentionat si faptul ca responsabilii din cadrul ministerelor de Externe si al Sanatatii de la Chisinau vor colabora cu omologii lor turci, in sprijinul victimei si al familiei acesteia.

Va amintim ca deunazi, oficialii MAE de la Bucuresti comunicasera faptul ca, din datele disponibile pana la momentul respectiv, rezulta faptul ca ”nu exista persoane de cetatenie romana printre victimele identificate”, insa se punea accept pe faptul ca ”procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este in curs de desfasurare”.

foto – captura youtube


1 Comentariu la Un cetatean al Republicii Moldova, printre ranitii din atacul de la Istanbul

  1. Raspopitul

    Era o basarabeanca la produs, care sigur avea si cetatenia romana.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!