Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Un barbat din Iasi a cazut victima gripei

Un barbat din Iasi a cazut victima gripei

Autor:

Vineri s-a aflat ca patru romani au pierit din cauza virusului gripal in ultimele zeci de ore, ceea ce inseamna ca bilantul negru a urcat la 15 decese.

 

perfuzie 350x196 Un barbat din Iasi a cazut victima gripeiMai nou, s-a anuntat ca un barbat in varsta de 67 de ani a murit din cauza gripei, conform antena3.ro. Victima era din judetul Iasi. De altfel, pacientul fusese internat la Spitalul de Boli Infectioase din municipiul Iasi.

Anterior in cursul acestei zile se aflase ca o femeie in varsta de 81 de ani, din judetul Arad, un barbat de 69 de ani din judetul Timis si un alul din Capitala, in varsta de 71 de ani, si-au pierdut viata dupa ce au contractat virusul gripal. In toate cele trei cazuri, reprezentantii Centrului National pentru Supravegherea Bolilor Transmisibile au anuntat ca pacientii aveau si alte probleme medicale si nu fusesera vaccinati impotriva gripei.

Deja pe fondul cresterii numarului cazurilor de gripa, mai multe spitale au decis limitarea vizitelor, pentru a elimina pe cat posibil riscul raspandirii virusului in randul pacientilor internati.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!