AcasăNewsUn avion s-a prabusit intr-o zona locuita, in Kargastan - 37 de...

Un avion s-a prabusit intr-o zona locuita, in Kargastan – 37 de morti (VIDEO)

Saptamana incepe cu informatii cumplite despre soarta pasagerilor si a membrilor echipajului de zbor ai unei companii turcesti. Mai exact despre un avion ce pornise din Hong Kong cu destinatia Istanbul, dar care, pe fondul vizibilitatii reduse, s-a prabusit, la primele ore ale zilei, intr-o zona rezidentiala din Kargastan.

Din datele facute publice pana la momentul de fata de presa turca, accidentul aviatic s-a soldat cu 37 de decese. Din cate se pare, sunt multe persoane de pe lista celor care au pierit care nu se aflau la bordul aeronavei, ci se aflau in locuintele peste care a cazut aparatul de zbor, undeva pe raza unui satuc kargaz, din apropierea aeroportului pe care ar fi trebuit sa ajunga avionul. Avand in vedere faptul ca accidentul a avut loc la ora locala 7, multi dintre locuitori erau inca in case, de unde si numarul mare al victimelor la nivelul solului.

Pana la momentul de fata nu se stie exact cati oameni erau la bordul avionului si nu se stie daca sunt supravietuitori. La fata locului au intervenit echipaje de salvatori si de pompieri.

Se ia in calcul, varianta ca, potrivit hurriyetdailynews.com, pilotii ar fi incercat sa aduca aeronava – tip Boeing 747- la sol in conditii de ceata densa – drept urmare de vizibilitate redusa.

Din cate se poate vedea din primele imagini surprinse la locul accidentului, prabusirea aeronavei a rapit zeci de vieti si a provocat, totodata, pagube materiale foarte importante, peste 15 case fiind fie daramate, fie foarte afectate de caderea aeronavei.

[youtube]xd0RM76dFPA[/youtube]

[youtube]6gGnqX9din8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger