AcasăNewsUn avion militar cu peste 200 de oameni la bord s-a prabusit...

Un avion militar cu peste 200 de oameni la bord s-a prabusit in Algeria (VIDEO)

Informatii de ultima ora indica faptul ca o aeronava militara ce avea la bord peste 200 de persoane s-a lovit de sol.

UPDATE: Cifrele negre sunt in continua modificare. Daca la un moment dat se vehicula ca ar fi 181 de morti, cele mai recente date indica faptul ca bilantul deceselor a ajuns la 257, potrivit alg24.net.

Din cate se pare, aeronava s-ar fi prabusit la scurta vreme de la decolare. Avionul urma sa ajunga la Bechar, transmite presa locala.

Inca nu se cunoaste o cifra exacta a persoanelor aflate la bord, insa din imaginile suprinse la locul prabusirii aeronavei, mai exact pe un camp, se pot observa parti din epava si faptul ca din aparatul de zbor distrus in urma impactului cu solul iesea fum.

[youtube]KjDOZKVSop4[/youtube]
[youtube]KOTR-Z9hmpA[/youtube]
sursa foto: captura youtube/Alghad TV

–––-

Accidentul aerian a avut loc miercuri dimineata – ora locala – in Algeria, mai exact in apropiere de capitala acestui stat. Si, conform site-ului BBC, care citeaza surse locale, numarul victimelor care nu au supravietuit ar depasi 100, speculandu-se chiar ca aceste cifre negre ar putea sa se dubleze.

Catre locul dezastrului s-au indreptat echipe ale salvatorilor, in incercarea de a se ajunge cat mai repede la raniti, pentru a-i ajuta si a-i duce la spital.

Pe Youtube au aparut deja primele imagini de la locul accidentului. Iata-le:

[youtube]Tupgs1nvClY[/youtube]

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger