AcasăNewsUn avion cu zeci de oameni la bord s-a prabusit si a...

Un avion cu zeci de oameni la bord s-a prabusit si a luat foc chiar pe aeroport

Un aparat de zbor la bordul caruia s-ar fi aflat cel putin 40 de calatori s-a izbit de sol, chiar pe pista unui aeroport.

Accidentul aviatic a avut loc pe un aeroport din Sudanul de Sud. Pana la momentul de fata nu se cunosc informatii precise nici cu privire la numarul pasagerilor aflati in aparatul de zbor, si nici despre bilantul victimelor. Pe retelele de socializare s-a vehiculat, la scurta vreme de la producerea accidentului, ca ar fi vorba despre 9 supravietuitori, insa informatia nu a fost confirmata oficial.

Datele facute publice de presa locala, preluata de cea internationala indica faptul ca avionul venea din capitala Juba. Cert este ca din primele fotografii realizate la fata locului – si postate pe retelele de socializare – se vede ca epava aparatului de zbor a fost afectata si de flacari, izbucnite, foarte probabil, pe fondul impactului avionului cu solul.

La fata locului au intervenit salvatorii – medicii si pompierii, dar si politistii locali. Pana la momentul de fata nu au fost inaintate ipoteze cu privire la motivele producerii accidentului aviatic de pe aeroportul Wau.

sursa foto: captura twitter/Nation_Courie

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger