AcasăNewsUn avion cu peste 70 de oameni la bord s-a prabusit in...

Un avion cu peste 70 de oameni la bord s-a prabusit in apropierea Moscovei

Un aparat de zbor cu 71 de oameni la bord s-a lovit de pamant, in Rusia.

 

UPDATE: Conform rian.ru, s-ar fi gasit doua trupuri fara viata, dar si o cutie neagra.

UPDATE: Reprezentantii companiei aeriene Sartov Airlines, careia ii apartinea aparatul de zbor prabusit, transmit, intr-un comunicat postat pe site, faptul ca la bordul avionului se aflau 71 de oameni, majoritatea pasageri – 65, si 6 membri ai echipajului. Si ca s-a pierdut comunicarea cu controlorii de trafic dupa doar „cateva minute de la plecarea de pe aeroportul din Domodedovo”. Totodata, se transmit condoleante apropiatilor celor care au murit in accidentul aviatic.

UPDATE: Mai multe echipe de salvare s-au indreptat catre locul unde s-a prabusit avionul. Din pacate, presa locala anunta ca se ia in calcul varianta ca nu ar exista supravietuitori.

Liderul rus Vadimir Putin a adresat condoleante familiilor greu incercate, mai exact „tuturor celor care si-au pierdut rudele si prietenii ca urmare a prabusirii avionului de pasageri in Regiunea Moscova”, din cate se mentioneaza intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Presedintiei ruse.

Intre timp, au aparut si primele imagini de la locul tragediei:

[youtube]XRKHJaLCk5Y[/youtube]

–-

Aeronava s-a prabusit langa Moscova, de unde si decolase, cu doar cateva minute inainte de incident, avand ca destinatie Orsk, oras situat in proximitatea granitei cu Kazahstanul, anunta presa rusa, care transmite ca este vorba despre un avion Antonov, An-148.

sursa foto: facebook.com/SaratovMyAirlines

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger