AcasăNewsUn avion a cazut peste o cladire din Statele Unite: 3 raniti....

Un avion a cazut peste o cladire din Statele Unite: 3 raniti. Primele imagini de la locul accidentului! (VIDEO)

O aeronava de mici dimensiuni, cu doi pasageri la bord, s-a izbit intr-o cladire de apartamente din Virginia, SUA. Trei oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce avionul s-a prabusit, distrugand un apartament situat la ultimul etaj.

S-au speriat cand au vazut ca avionul nu ajunge cu bine pe pista si se prabuseste peste un bloc! O femeie care se afla intr-o locuinta aflata la nivelul trei al imobilului, dar si cele doua persoane aflate in cabina aeronavei- pilotul si un alt barbat- au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce aparatul de zbor a pierdut altitudine si a cazut in plin peste cladire.

La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii, care au izolat zona si au verificat daca exista vreun pericol de explozie. Asa cum se vede din imaginile surprinse la locul accidentului, la scurta vreme dupa ce avionul tip Cessna s-a prabusit, acoperisul imobilului si apartamentul peste care a cazut aparatul de zbor au fost serios avariate.

Specialistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul. O ipoteza luata in calcul ar fi aceea a ca avionul ar fi ramas fara combustibil.

[youtube]ds79oTquy6c[/youtube]

770 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger