AcasăNewsUn autocar si un autobuz cu zeci de oameni la bord s-au...

Un autocar si un autobuz cu zeci de oameni la bord s-au lovit pe o sosea din Buzau

Momente de groaza pentru pasagerii unor mijloace de transport in care se aflat peste 40 de suflete. Doi oameni au ajuns la spital si alti trei au avut nevoie doar de ingrijiri de la medicii de la ambulanta care au intervenit de urgenta la locul impactului dintre un autobuz si un autocar.

Accidentul a avut loc luni dimineata, pe Soseaua Brailei, pe drumul ce duce catre orasul Buzau. La momentul producerii coliziunii, in autocar se aflau 13 persoane, cu tot cu soferul, in timp ce autobuzul care l-a lovit din spate era mai plin, transportand in jur de 30 de pasageri.

Toti pasagerii au tras o spaima de zile mari, iar cinci oameni au fost raniti. Potrivit stiridebuzau.ro, doua persoane din autobuz s-au ales cu leziuni si au avut nevoie sa fie dusi la spital, la Buzau, in timp ce alti trei oameni aflati in autocarul cu numere de Sibiu au primit primul-ajutor de la specialistii de la Salvare, si, pentru ca traumatismele suferite nu au fost foarte grave, acestia din urma nu au necesitat transportul catre o unitate medicala.

Din primele date, se pare ca accidentul ar fi fost cauzat de nerespectarea distantei in mers. Insa politistii vor stabili cu exactitate, in cadrul ueni enchete, cauzele care au facut ca autobuzul sa se tamponeze de autocar.

sursa foto: aradon.ro

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger