AcasăNewsUn autocar s-a facut scrum, pe o sosea din tara, dupa ce...

Un autocar s-a facut scrum, pe o sosea din tara, dupa ce a luat foc in mers (VIDEO)

O spaima zdravana pentru persoanele aflate la bordul mijlocului de transport, dar si pagube imense. Asa s-ar putea descrie, in doar cateva cuvinte, tabloul pe care soferii care au fost martori ai incendiului violent care a inchitit, in doar cateva momente, un autocar le-au vazut joi dimineata, cand abia ce aparuse soarele pe cer.

Incidentul in urma caruia autocarul s-a facut scrum, in ciuda interventiei pompierilor care au venit sa stinga focul, a avut loc dupa ora 6, pe soseua de centura Valcele-Apahida, in zona aflata la intrarea in orasul Cluj, din cate anunta stiridecluj.ro.

Din fericire, in momentul in care s-a declansat focul, autocarul nu avea la bord foarte multe persoane. Din cate se pare, in interiorul sau se aflau soferul si alti trei pasageri si toti cei patru au reusit sa coboare si sa se salveze din calea focului care a facut prapad asupra autovehiculului.

Soferii aflati in zona s-au vazut nevoiti sa urmareasca operatiunea de lichidare a incendiului, avand in vedere ca nu aveau cum sa isi continue drumul, dat fiind faptul ca traficul in zona a fost oprit, pana la stingerea incendiului.

Ramane ca anchetatorii sa descopere exact cauza declansarii focului. O prima ipoteza este aceea ca flacarile ar fi fost provocate de o defectiune tehnica.

sursa foto: stiridecluj.ro/ sursa video: Romania Tv

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger