AcasăNewsUn autocar cu peste 80 de pasageri a luat foc in Pasul...

Un autocar cu peste 80 de pasageri a luat foc in Pasul Tihuta

Un autocar avand peste 80 de persoane la bord, care plecase din Suceava cu destinatia Germania a ars aproape in intregime, noaptea trecuta, pe DN 17, in Pasul Tihuta. Din fericire, nu au existat victime. Pompierii au stins focul dupa aproape doua ore de eforturi.

(foto: emaramures.ro)

Pasagerii au reusit sa iasa la timp din autocar, fara ca vreunul dintre acestia sa fie ranit, insa foarte multi au ramas fara bagaje, obiectele personale fiind distruse de foc.

Autocarul a luat foc la scurt timp dupa miezul noptii, in urma unui scurtcircuit produs la motor, potrivit Mediafax. Pompierii s-au luptat aproape doua ore sa stinga flacarile. In urma incendiului vehiculul de transport a fost distrus aproape in intregime, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud. „Autocarul avea rezervoarele pline cu carburant fiindca urma sa plece spre Germania. Din fericire, nu s-a produs o explozie. Oricum, pe durata interventiei traficul rutier pe DN 17 a fost blocat in Pasul Tihuta”, a precizat Marius Muresan, de la ISU Bistrita.

Pasagerii din autocarul afectat de incendiu au fost preluati de alte vehicule trimise de firma de transport.

207 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger