AcasăNewsUn an de la moartea tanarului politist. Bogdan Gigina, comemorat de apropiati

Un an de la moartea tanarului politist. Bogdan Gigina, comemorat de apropiati

Au trecut 12 luni de cand politistul Bogdan Cosmin Gigina a pierit in cumplitul accident produs in timp ce insotea, de pe motocicleta, masina in care se afla fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Imbracat in uniforma, fiind la randul sau om al legii, tatal lui Bogdan a mers, alaturi de colegii politisti ai fiului sau, la locul dramei. Cu lacrimi in ochi, Cornel Gigina i-a adus un omagiu lui Bogdan, la locul in care a avut loc drama, pe Stirbei Voda. Barbatul s-a recules cateva momente la crucea metalica inaltata in preajma locului unde, cu un an in urma, se afla o groapa. In craterul din asfalt -astupat intre timp- a ajuns motocicleta condusa de Bogdan, pe o ploaie de toamna.

Leziunile suferite au fost atat de grave, incat tanarul a pierit. In urma lui au ramas parintii indurerati, care asteapta raspunsurile anchetei menite sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs accidentul care i-a lasat fara unicul copil, dar si o sotie greu incercata de pierderea omului iubit. Nu in ultimul rand, si colegii de breasla ai lui Bogdan vor sa afle concluziile investigatiei in acest caz. Ar mai fi de spus faptul ca in prima zi a acestei saptamani, fostul ministru de Interne a fost instiintat oficial ca are calitatea de suspect in dosarul mortii tanarului politist. Acuzatia este de ucidere din culpa.

sursa foto: Facebook/Gigina Carmen

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger