AcasăNewsUmoristul Dan Mihaescu a vrut sa fie incinerat

Umoristul Dan Mihaescu a vrut sa fie incinerat

(foto: stiridinziare.ro)

Umoristul Dan Mihaescu s-a stins din viata joi seara la varsta de 69 de ani. Se pare ca ultima lui dorinta a fost ca trupul sau sa fie incinerat.

(foto: stiridinziare.ro)

Anuntul ca Dan Mihaescu nu mai e printre noi a fost facut de actorul Mihai Bendeac in seara zilei de joi, prin intermediul retelei de socializare Facebook. Vineri, la pranz, Bendeac a facut un alt anunt, tot pe pagina sa de Facebook, cu privire la faptul ca Dan Mihaescu va fi incinerat.

“Pentru cei care doresc sa…habar n-am cum sa spun (”ultim omagiu” suna ca naiba si nenea Dan ura oficialismele). Deci, maine, la ora 12.00, va fi depus la Televiziunea Romana. Incinerarea (a fost dorinta lui, exprimata si in scris, ca sa fie sigur) va avea loc luni”, a fost mesajul scris de Bendeac.

Sambata, la ora 12.00, cei  care vor sa-i aduca un ultim omagiu umoristului, care a fost unul din pilonii divertismentului din Romania, pot merge la sediul Televiziunii Romane. Luni urmeaza ca trupul neinsufletit sa fie incinerat, aceasta fiind dorinta lui Dan Mihaescu.

author avatar
Andra Nesu
883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger