AcasăNewsUM Digi24 se impute, desi se stricase de mult

UM Digi24 se impute, desi se stricase de mult

Cand o institutie media se clatinarade corespondentii, editiile sau statiile locale. Odata un post invidiat pentru tehnica, claritatea imaginii, pentru oamenii pregatiti si alegerea subiectelor, DIGI 24 se da acum cu apa si otet doar-doar n-o crapa. Problemele nu sunt de acum, ci din momentul in care a devenit UM, inregimentandu-se pentru binele buzunarelor, nu pentru aprecierea telespectatorilor.

O data cu disparitia unor smecheri ai statului paralel, amutesc si goarnele. La DIGI 24 e vanzoleala mai ceva ca in Piata Victoriei, nimeni nemaidorind sa mai #reziste in conditiile in care se pleaca in grupuri, contractele determinate nu vor mai fi prelungite, iar cele pe perioada nedeterminata vor fi reanalizate cu alte salarii si pozitii in post. Revolutia de la DIGI a fost anuntata in exclusivitate de paginademedia. ro.

Plecari masive

Zeci de oameni care pana acum lucrau la statiile locale asi cauta de munca, subredactiile de la Oradea, Timisoara, Craiova, Cluj, Brasov, Constanta, Galati si Iasi vor fi inchise. Inchiderea statiilor locale vine intr-o perioada agitata pentru Digi24. In afara concedierilor din teritoriu, statia de stiri nu a mai prelungit o serie de contracte, nici la parte din agajatii din Bucuresti. Printre cele mai cunoscute nume, Tudor Musat, unul dintre prezentatorii imagine ai Digi24, dar si o serie de reporteri, potrivit paginademedia.ro. “In ultima vreme, oameni cu vechime in redactie au hotarat sa paraseasca televiziunea de stiri a RCS/RDS. Doi dintre ei sunt Liana Alexandru, un jurnalist experimentat, nu un cititor de prompter si Laurentiu Radulescu, reporter de baza al sectiei Eveniment. Acum vor mai pleca: Francesca Simionescu (social), Mihaela Brazdes (social), Arina Delcea (politic) si Cristi Popa (eveniment). Sigur, oamenii vin si pleaca, insa aici e mai mult decat o simpla schimbare de echipa. De exemplu, Sanda Nicola, unul dintre cei mai buni prezentatori ai Digi, cu multi ani de teren in spate, s-a intors din concediul de maternitate si a fost pusa pe un tronson mort, la miezul noptii. Multa vreme am invidiat Digi 24: aveau tehnica de varf, o imagine cristal, oameni buni in mai toate domeniile, stiri curate, nu cancan si scandal. Cu toate aceste atuuri, Digi 24 nu a reusit sa convinga. De ce oare?”, se intreaba si cunoscutul jurnalist Adelin petrisor.

“Au confundat jurnalistii cu oamenii care pana atunci le trageau fibra optica prin oras”

“Lucrurile nu au mers din cauza sefilor. Cei mari din RCS/RDS au avut aroganta investitorului mioritic, cel care e convins ca stie el <<biznisu’>> de televiziune. Au confundat jurnalistii cu oamenii care pana atunci le trageau fibra optica prin oras. Dovada e ca reporterii si producatorii care ieseau la fumat dadeau cu legitimatia-n cititor si la sfarsit de luna erau certati ca nu-si fac orele. Important e ce stiri iti livreaza jurnalistul, nu cat sta la birou. Un ziarist mai iese, mai sta de vorba cu diversi oameni, se invarte prin mediul despre care scrie si asa iti poate aduce informatii. In fine, mai sunt si sefii mici, cei din televiziune. De-a lungul timpului, ei nu au facut altceva decat sa le spuna alora mari ce au vrut sa auda. Scuze, au mai facut ceva: si-au sacrificat, fara sa clipeasca, oamenii din subordine si si-au pastrat locurile bine platite. Deci da, e foarte posibil ca sefii sa fi fost marea vulnerabilitate a Digi 24. Vorba aceea, statia de la board se-mpute”, a conschis Adelin Petrisor.

author avatar
Andrei Coman
3.158 afisari

8 COMENTARII

  1. UMDIGI24 sa prostituat in favoarea statului paralel si a #rezist.Ca urmare audienta a fost zero si de aici falimentul iminent si aproape imediat! Romanii nu vor sa fie la puscarie nevinovati sau sa fie arestati si sa aduca dovezi ca sunt nevinovati, adica Inchizitia evului mediu preamarita de digi gigi 24!

    • Au facut insa si o oferta publica de vanzare de actiuni si vor falimenta pe un munte de bani… banii romanilor! Dumnezeu face intotdeauna dreptate… primesc ceea ce ne-au facut… noua romanilor!

  2. Dumnezeu sa le asigure ceea ce au asigurat ei altora… si sa faca dreptate… Sunt posturi libere de -pflegerin- in Austria, cu interceptari, monitorizari, gradini, cai, caini, gaini, condimente, cafele, trenuri intregi albastre si cu doar un singur vagon rosu in care calatoresti cu bilet la jumatate de pret…

    Sa speram ca Teszari nu va ajunge acolo unde a ajuns, Sorin Ovidiu Vantu, pentru ca … Kovesi nu mai e Procuror general DNA… si nici DIGI24 nu se va dilua ca si RealitateaTV…

    Sa le dorim pur si simplu ceea ce ne-au facut ei noua! doar unora!

  3. Voi, rahați de linge-Dragnea vorbiți desubordonare? Pe voi vă citesc numai limbricii lui Dragnea, de-or ști citi…

  4. Da si ei da nu stiu parca’s androizi, hibrizi umani. Parca traiesc prin program dat si nu prin insufletire dumnezeiasca. Va mai amintiti de Data din Star Trek. E cel mai genial Sf din istorie. E…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger